20.4.06

Karriereveje skifter spor!

Karriereveje er mangfoldige alt afhængig om du får brugt din faglige kompetencer, dine personlige evner eller din spidskompetence. Nogen af os får lejlighed til at skifte spor undervejs og bygge på de andre sider af kompetencen. Kloge Hoveder har flere eksempler på, at det nytter at skifte spor og at livsglæden holder ved! Hvis du har nogle oplevelser i forbindelse med karriereskift, så hører vi gerne fra dig. Skriv til ragnhildbrox@klogehoveder.net eller ValdemarThomsen@klogehoveder.net Vi ses på nettet. Kloge Hoveder tør stå ved! Technorati Profile

3 kommentarer:

Facilitator Valdemar Thomsen sagde ...

Det viser sig at 1/4-del af danske adm.direktører i private SME finder kommunikation med sideordnede ledere af væsentlig betydning, jvf. s.14 i Morgendagens Private ledere 2006 undersøgelsen i maj 2006 (Greens Analyseinstitut) for Børsen, men at 3/4 del af dem bruger mest tid på at kommunikere med medarbejdere. Over halvdelen af disse ledere mener at arbejdets organisering bedst fremmer udveksling af faglig viden, erfaring og idéer internt i deres virksomhed. Men hvad med weblogs - bruger de ofte dette? Se også min karriere blog om blogging!. Valdemar Thomsen 15. maj 2006.

Innovations-Klubben sagde ...

Som iværksætter måles man efter mange målestokke og lader sig også selv måle efter Best case som f.eks. Gazelle virksomheder. Vi andre måler os blot på hvordan vi har det sjovt efter at have fået et godt salg etableret!

Senior Net Kbh sagde ...

Jeg synes at det er godt skuldret, hvir man sådan lige midtvejs kan skifte spor. Har du mange eksempler på at det er gået godt!
Michael Larsen